Asistenta medicala non-stop, in acest camin batrani sector 5!

Un camin de batrani din sectorul 5 este locul in care seniorii din cartiere precum Panduri, Cotroceni, Rahova, Ghencea sau Pieptanari pot primi cea mai buna ingrijire medicala si nu numai! In stabilimentul nostru, tratam persoane in varsta diverse afectiuni: sindroame extrapiramidale, afectiuni musculare, vizuale, vestibulare, dar si cu epilepsie, boala Alzheimer, Parkinson sau care se refac in urma unui AVC. Aici, seniorii vor gasi intelegere si servicii de cea mai buna calitate, adaptate nevoilor lor.

Indiferent daca vorbim despre unul dintre parintii dumneavoastra sau o alta ruda mai indepartata ori o cunostinta in varsta, aduceti-l in caminul de batrani din sectorul 5 si ii veti schimba viata in bine. Un diagnostic dur nu inseamna sub nicio forma finalul sau o condamnare, ci pur si simplu o readaptare si o personalizare a conditiilor de viata de zi cu zi. La noi, persoanele de varsta a treia sunt tratate cu maximum de respect si profesionalism de catre personalul nostru, de la medici, asistente si infirmiere la personalul auxiliar.

Preturi servicii camin batrani sector 5

Marele avantaj al caminului de batrani din sectorul 5 pe care il administram este acela ca nu va trebui sa platiti niciun serviciu inutil pentru seniorul pe care il aveti in ingrijire, intrucat nu exista "pachete standard". In schimb, noi realizam pachete individuale, pentru fiecare senior in parte, in functie de starea de sanatate a acestuia si de conditiile solicitate. Acest lucru va va ajuta sa va gestionati mai bine costurile si sa le scadeti cat mai mult posibil.

0761944944