Camin batrani sector 3 cu personal medical specializat

Locuiti in zona Balta Alba, Dristor, Muncii, Titan sau Vitan si cunoasteti sau aveti in ingrijire un senior cu grave probleme de sanatate? Il putem ingriji in caminul de batrani din sectorul 3, cu program non-stop si personal medical specializat (medici, asistente, infirmiere)! Fie ca sufera de boala Alzheimer, Parkinson, are nevoie de ingrijiri specializate in urma unui accident vascular cerebral sau de ingrijiri paliative, in centrul nostru va primi cea mai buna asistenta posibila, 24 de ore din 24!

Acest camin batrani sector 3 ofera servicii de asistenta si ingrijire zilnica, dar si consiliere prin medic de familie, psihiatru si asistent social, spalatorie, uscatorie, calcatorie si mijloace de comunicare moderne cu familia, prin telefon si internet. Totodata, in sediul nostru, seniorii se vor bucura de camere echipate la standarde inalte, living modern cu televizoare LCD si biblioteca, trei mese proaspete, sanatoase si personalizate pe zi.

Mai mult decat atat, in acest camin de batrani din sectorul 3, seniorii vor putea desfasura numeroase activitati potrivite, adecvate si benefice starii lor de sanatate, precum: recuperare medicala, jocuri de societate, plimbari in parc, excursii periodice, ore de desen si lucru manual, programe de seara, petreceri de zilele de nastere, onomastice, sarbatori religioase etc.

Daca doriti ca parintele dumneavoastra, o alta ruda sau o persoana apropiata sa beneficieze de serviciile noastre complete din caminul de batrani sector 3, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la telefon 0761 944 944 - Non Stop, pentru a stabili toate detaliile!

0761944944